Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ & Η ΕΥΘΥΝΗ... της Νατάσας Γεωργανάκη

Γράφει η Νατάσα Γεωργανάκη:

ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;
Ελπίζεις ακόμα στα "στρώματα" του παππού και της γιαγιάς ε;... Τι κρίμα που θα σε απογοητεύσω...! Ειλικρινώς λυπάμαι πολύ...!

Λοιπόν, κάποτε ήταν μια Ευρώπη θα διαβάζουν ίσως -αν υπάρχουν- τα παιδιά μας στα σχολικά τους βιβλία... Τώρα των λαών θα λένε ... των εθνών θα λένε ... των αγορών θα λένε.... Θα σας γελάσω...! Των Γερμανών θα ήταν το σωστό αλλά ποιος τους χ@ζει κι αυτούς η Μέρκελ νάναι καλά κι ο "αυλόγυρος της απατεωνιάς που την περιστοιχίζει" θα είναι το σωστό... 

Καμιά κακή "αγορά" δεν μπορεί να είναι και να λειτουργεί κάτω από της επιταγές του πλουτοκρατικού φασισμού που μας έχουν επιβάλει οι.... μέθυσοι κτηνοβάτες ΑΡΙΟΙ του Βερολίνου!... Επομένως ας μην τα βάζουμε με "ελεύθερες αγορές" επειδή ο όρος μας ξέμεινε από παλιά!... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΠΙΑ... ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ!

Σ΄αυτό το σκηνικό σας καλούν ήδη να ζωγραφίσετε το μέλλον το παιδιών σας...! Όχι με χρώματα...! Η μόνη σας επιλογή το ..... κάρβουνο! 

Ξέρω κάποιοι δουλεύουν ακόμα στις πολυεθνικές.... και χαίρονται!... Τι κρίμα που θα σας απογοητεύσω! 

Όλες οι μεγάλες εταιρείες φεύγουν αφού δεν έχουν πια "ρευστότητα" στη χώρα μας κι άρα δεν μπορούν να επιζήσουν... Οι μικρές κλείνουν γιατί δεν μπορούν να σηκώσουν τα βάρη της φορολογίας με μηδέν τζίρο.... (Άρε λαμόγιο μικρομεσαίε...! Τι έκανες ρε τόσα χρόνια και δεν φύλαξες για αυτούς το υστέρημά σου;)

Ναι ΞΕΡΩ!... Υπάρχει ελπίδα... (τόση όση θα σε βοηθήσει να βιδωθείς στον καναπέ και να γίνεις ένα μαζί του). Η δημιουργία ΕΟΖ!!!! Ειδική Οικονομική Ζώνη όπου το ένα πιάτο φαΐ θα κοστίζει 6 ημέρες εργασίας και για 13 ώρες την ημέρα (μόλις πολύ πρόσφατα αγωνιζόμασταν για το 35ωρο - κι είχαμε φτάσει τόσο κοντά στο όνειρο θεέ μου!) 

Ανάπτυξη και τα μυαλά στα κάγκελα λοιπόν.... Μικροί λέγαμε: κοίτα στην γωνία να δεις αν έρχομαι και ασφαλώς ήταν η φωνή του μέλλοντος που μας φανέρωνε τι θα συμβεί...! Αλλά που εμείς! Η Αριστερά κι η Δεξιά νάναι καλά κι οι φίλοι μας τα λαμόγια!...

Φτάνει ρε σεις τόση ανάπτυξη μας κουράσατε.... και λίγο ύφεση δεν βλάπτει!... (Όχι τίποτα άλλο αλλά να προλάβω να γράψω και κανένα @αμάτο στάτους!... )

Η μπόχα από το πτώμα της Ελληνικής Οικονομίας απομακρύνει κι αυτά τούτα τα τρωκτικά που τρέχουν σε καιρό κρίσεως να αρπάξουν ότι βρουν μπροστά τους... Χα!... Δεν έρχονται οι επενδυτές λέει αλλά, που να έρθουν...; Ο γαλάζιος μας ουρανός σκοτείνιασε πια από γύπες και κοράκια που είναι έτοιμα να ορμήξουν και να τραφούν από το πτώμα που άρχισε πλέον να γίνεται λέσι...

Σ΄αυτό το ζοφερό τοπίο έχεις δύο επιλογές:... 

Ν΄ακολουθήσεις το δρόμο που χάραξαν αυτοί για σένα (να γίνεις ένα γρανάζι στη μηχανή τους) ή... ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ σήμερα με τους δικούς σου ΟΡΟΥΣ αυτό που ξεκίνησαν να αποδομούν και να καταστρέφουν αυτοί χθες...!

Δική σου Η Επιλογή, δική σου κι Η Ευθύνη!... ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!



Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό

θα 'ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό...!

Γεννήθηκα με ένα γιατί μες την καρδιά κρυμμένο

ποιους μάγκες εξυπηρετώ ποιοι μ' έχουν κουρδισμένο...!

1 σχόλιο :

  1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
    Αδειάστε όλα τα μουσεία από όλον τον κόσμο.
    Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…
    Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
    Από την ιατρική , την… φαρμακευτική
    Από τα μαθηματικά (γεωμετρία, άλγεβρα)
    Από την φυσική χημεία.
    Από την αστρονομική
    Απο την καθημερινοτητα.

    Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια τους δρόμους , τα παιχνίδια , τα αμάξια σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, , σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια, αλλάξτε τον τρόπο γραφής , διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ...............

    Θα πείτε «δεν γίνεται».
    Σωστά, δεν ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΣΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...