Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΚΙΑ.... της Νατάσας Γεωργανάκη


ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;
Λοιπόν .... ελπίζετε ακόμα ε;.... Θα σας απογοητεύσω! Η ζωή, η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω στα χαρτόκουτα και τα παγκάκια {πστ ο τύπος που ζητιάνευε και γύρισε κι έκρυψε το πρόσωπό του από φόβο μην τον δεις μπορεί να ήταν ο αδελφός σου... ναι αυτός που είπε το πρωί "Έλα δεν τρέχει τίποτα") {τρέξε να τον προλάβεις πριν πέσει στο γκρεμό}. Επίσης είναι .... και στο διπλανό σαλόνι ίσως! Ναι, ναι στο δικό σου σαλόνι όπου ξεπαγιάζουν τα χεράκια του παιδιού σου γιατί δεν έχεις λεφτά για θέρμανση....

Αλήθεια είναι! Δεν έμεινε τίποτα στην Ελλάδα όρθιο για να το διορθώσεις εσύ, με εντολή του αυλόγυρου της απατεωνιάς της Μέρκελ...! Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να οργανώσεις την επιβίωσή σου και... με το βλέμμα στο μέλλον να ξεκινήσεις τώρα! Μην γελιέσαι δεν έκαναν λάθος για να το διορθώσουμε με εκλογές... Όλα ήταν προσχεδιασμένα... Αυτή τη φορά ας μην τους αφήσουμε να δραπετεύσουν...!

Δεν είναι δημοκρατία αυτή στην οποία μας καταδίκασαν να ζούμε. Η ελευθερία έκφρασης που δήθεν έχουμε μπορεί να είναι σημαντική αλλά δεν είναι δημοκρατία όταν, δεν σου επιτρέπουν να εκφραστείς μέσω των ΜΜΕ που είναι το δικό τους όπλο αποδόμησης και ελέγχου του νου! Οι εκλογές από την άλλη ΄έτσι όπως κατάντησαν δεν παρέχουν καμιά εγγύηση ως προς την συμμετοχή σου στην λήψη των αποφάσεων για την ίδια σου την ζωή. Είναι ανύπαρκτη η εξουσία σου από όποια σκοπιά κι αν το δεις... Παίρνουν σημαντικές αποφάσεις άνθρωποι που δεν ψηφίστηκαν από τον λαό και στην καλύτερη εκπροσωπούν 1500 άτομα και απαγορεύεται να εκπροσωπηθούν χιλιάδες άλλα με εντολές από εκείνα τα κέντρα που κατήγγειλες εσύ πριν λίγα χρόνια σαν το ίδιο σωματείο.

Κανείς πολιτικός δεν ενδιαφέρετε σ΄ένα κράτος που δουλεύει για τους δανειστές του για την ευημερία του Λαού, που είναι και η μόνη Συνταγματική του υποχρέωση. Το σύνταγμα ερμηνεύεται από τον κάθε ένα με τρόπο που τελικά φαίνεται ότι αυτοαναιρείται. Όταν δυστυχώς έχουν καταφέρει να μην πηγάζει η εξουσία από τον Λαό φαινόμενα όπως το να πληρώνουν οι πολίτες άδικους φόρους οριζόντια κι όχι κατά την φοροδοτική τους ικανότητα βαπτίζονται με διατάγματα νόμιμα. Το έκτακτο μετατρέπεται σε διαρκές. Ειρηνικές συναθροίσεις καταστέλλονται αναίτια με την βία αυτών που μετά βγαίνουν στα πουλημένα κανάλια της διαπλοκής και καταδικάζουν την βία από όπου κι αν προέρχεται (αρκεί να είναι η βία των άλλων). Οι πολίτες απροστάτευτοι αφού, ΔΕΝ είναι πια ίσοι μπροστά στον νόμο, νοιώθουν συνεχώς να απειλούνται από αόρατους εχθρούς.... σκιές που δεν έχουν φυσικά ψυχή αλλά που κινούνται ανάμεσά μας σαν ζόμπι και τρέφονται από την δυστυχία μας. 

Σ΄αυτό το ζοφερό τοπίο έχεις δύο επιλογές:... 

Ν΄ακολουθήσεις το δρόμο που χάραξαν αυτοί για σένα (να γίνεις ένα γρανάζι στη μηχανή τους) ή... ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ σήμερα με τους δικούς σου ΟΡΟΥΣ αυτό που ξεκίνησαν να αποδομούν και να καταστρέφουν αυτοί χθες...!

Δική σου η Επιλογή, δική σου κι η Ευθύνη!... ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...