Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

41. ΦΡΑΓΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ...του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη


Αυτή την πατρίδα έχουμε, όχι άλλη. Μία και μόνη. Αν την κάνουμε στάχτη, δεν έχουμε ρεζέρβα παραδίπλα για να μετακομίσουν όσοι επιβιώσουν.

Η υποκρισία πλημμυρίζει τον δημόσιο λόγο. Η Χρυσή Αυγή περίπου λέει ότι ο δράστης είδε φως κι ανέβηκε. Πιο δικός τους δεν γινόταν, κι αυτό δεν προκύπτει μόνο από τις φωτογραφικές αγκαλιές με τον Μπαρμπαρούση. Ο,τι σπέρνεις θερίζεις. Οταν ντοπάρεις τους ανθρώπους, πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν ανεξέλεγκτες συνέπειες. Αμα προσπαθείς να πείσεις ότι ο διπλανός τους είναι κι ο εχθρός τους, ε, κάποιος μπορεί όντως να πειστεί και να εξοντώσει τον «εχθρό», που δεν είναι παρά ο γείτονας, ο φίλος, ο συμμαθητής, ο αδερφός του.

40. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΛΑΦΡΟΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ...του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη



Έτσι την θέλουν την Δεξιά ορισμένα στελέχη κι οι προπαγανδιστές της ποικιλόχρωμης Αριστεράς. Μουνουχισμένη, πλαδαρή και βολική. Ενοχική. Να σέρνεται πίσω τους κι όποτε ασκεί εξουσία να τους εργοδοτεί σε Πανεπιστήμια, στην δημόσια τηλεόραση, σε ΜΚΟ «Ανεξάρτητες» Αρχές».
Θέλουν να ζουν και να μας βρίζουν με έξοδα μας.
Θέλουν να αποκηρύσσουμε την βία της ακροδεξιάς, να την πατάσσουμε αλλά αυτοί να κρατάνε «κάβα» την δική τους βία, την βία των παραφυάδων τους.