Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

26. ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ... του Βασίλη Κεσσάριου

Γράφει ο Βασίλης Κεσσάριος:

Έχουμε χαζέψει τελείως. Απολογείται ο Μιχαλολιάκος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, τη στιγμή που απο σήμερα το πρωί δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση..θα τα παίξουμε με τους ανώμαλους που μπλέξαμε..

Παίζεται μεγάλο παζάρι αυτή τη στιγμή με τον Μιχαλολιάκο..μόνο αυτό λέω προς το παρόν..

25. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ...του Βασίλη Κεσσάριου

Γράφει ο Βασίλης Κεσσάριος:

Μεγάλο νούμερο αυτή η Ιωάννα Μάνδρου του ΣΚΑΪ!! Αφού τα έκανε μαντάρα με το δικαστικό ρεπορτάζ που εξέθεσε ολόκληρο τον ΣΚΑΪ. 

Η κατάντια της δημοσιογραφίας. Για απόλυση την κόβω την καρακάξα..να δούμε τι αποζημίωση θα δώσει ο Αλαφούζος. Έπεσε έξω σε όλα μιλάμε. Η γυναίκα μας έλεγε παραμύθια για ρεπορτάζ..απο το κεφάλι της τα έβγαζε..

24. ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ...του Βασίλη Κεσσάριου

Γράφει ο Βασίλης Κεσσάριος:

Ο Λαγός λέει παρουσιάζει διαστροφικές τάσεις και παρουσιάζει τάσεις προς σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Το μνημονιακό όργιο που μας κάνουν πως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άραγε για Σαμαρά- Βενιζέλο;;

Ίσα ίσα τον κράτησαν μέσα τον άνθρωπο για να μην ξεφτελιστούν τελείως ο Δένδιας και τα τσακάλια του..καμία ενοχή δεν υπάρχει και γι αυτόν..παρά μονο κάποια δικα του προσωπικα αδικήματα του παρελθόντος...

ΑΡΘΡΟ 29 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και ΖΟΡΜΠΑΣ της Νατάσας Γεωργανάκη


ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;...

Σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρο 29 του Συντάγματος :
"Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα, που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος".
Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρο 29 του Συντάγματος : 
"Τα κόμματα έχουν δικαίωμα στην οικονομική τους ενίσχυση από το Κράτος για τις εκλογικές και λειτουργικές τους δαπάνες, όπως νόμος ορίζει. Νόμος ορίζει τις εγγυήσεις διαφάνειας ως προς τις εκλογικές δαπάνες και γενικά την οικονομική διαχείριση των κομμάτων, των βουλευτών, των υποψήφιων βουλευτών και των υποψηφίων στην τοπική αυτοδιοίκηση όλων των βαθμών".

23. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ... του Βασίλη Κεσσάριου

Γράφει ο Βασίλης Κεσσάριος:

Αυτή η περιπτωσάρα ο Βενιζέλος που δεν μπαίνει καν στη Βουλή, είναι δυνατόν να νομίζει ότι κυβερνάει και ζητάει παραιτήσεις υπουργών; 

Άσε να μιλήσουν όσοι εκπροσωπούν κάποιον ρε μεγάλε..εκβιάζει κιόλας..αν δεν βάλετε τον Μιχαλολιάκο φυλακή τότε λέει θα δούμε τι θα γίνει αν δεν παραιτηθούν οι Υπουργοί. 

Να παραιτηθούν επειδή είναι άχρηστοι....! Όχι επειδή το ζητάει ο ανύπαρκτος...!

22. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ;... του Βασίλη Κεσσάριου

Γράφει ο Βασίλης Κεσσάριος:

Η κατηγορία περί εγκληματικής συμμορίας κατέρρευσε από τη στιγμή που το 80% του υποτιθέμενου κυκλώματος έχει αφεθεί ελεύθερο. Κατά συνέπεια οι Μιχαλολιάκος και Παππάς δεν πρέπει καν να απολογηθούν. 

Ως προς τι να απολογηθούν από τη στιγμή που δεν υπάρχει υπόθεση περί εγκληματικής οργάνωσης;; Αφού η κατηγορία ήταν ότι, και καλά, συντόνιζαν την δήθεν εγκληματική οργάνωση..