Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

35. ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ... του Βασίλη Κεσσάριου

Γράφει ο Βασίλης Κεσσάριος :

Χθες διάβαζα την συγκλονιστική είδηση για τον ομαδικό βιασμό της Μαντόνα στην ταράτσα ενός ουρανοξύστη πριν απο αρκετά χρόνια. Ο Κασιδιάρης ερωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό κατά την ανακριτική διαδικασία; Δεν μπορεί να μην είναι μπλεγμένος:

Άρχισα να παρακολουθώ την Χρυσή Αυγή από 1992 ως εξωτερικός παρατηρητής. Διαβάζοντας απλά για τη δράση της από το 1980 που ήταν απλά ένα περιοδικό. Μετά έγινε κίνημα και μετέπειτα κόμμα του Κοινοβουλίου. Σε όλη αυτή την υπόθεση που είναι σε εξέλιξη, θεωρώ δύο προσωπικότητες ως τις πιο εμβληματικές επί της διαδικασίας.

46.Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΗΛΙΘΙΩΝ του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Γράφει ο Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης:

Η συζήτηση για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης της ΧΑ είναι, ως συνήθως, παρανοϊκή, βασισμένη άλλοτε σε άγνοια κι άλλοτε σε ενσυνείδητα ψεύδη, τόσο της αντιπολίτευσης όσο και των γνωστών «κακοποιών» της ενημέρωσης, που υποδύονται τους δημοσιογράφους. Αποτέλεσμα η παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης και η δημιουργία άσκοπου θορύβου και αγανάκτησης. Για τον σεβασμό στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και τα δικαιώματα των κατηγορουμένων, δεν το συζητάω. Τα καθεστωτικά Montblanc, που πιάνουν τη διαπλοκή με λευκό γάντι, ασελγούν σε αμφότερα.