Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΡΑ;.... της Νατάσας Γεωργανάκη


ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;

Λοιπόν καλοί μου φίλοι εδώ στο Ελλαδιστάν.... όπως λέει κι ένας καλός φίλος, γίνεται το έλα να δεις... Κάποιος χοντρός κύριος, μας είπε κάποτε, ότι μαζί φάγαμε κάτι λεφτουδάκια λέει, που μας τα δάνεισαν κάποιοι λέει, για να τα φάμε και να τα χρωστάμε τώρα... Αυτά κατάλαβα από αυτά που είπαν κι αν καταλάβατε εσείς άλλα ας γράφατε για το θέμα εσείς....

Και αφού έφαγαν τα πάντα, μαρτύρησαν {πρόδωσαν για την ακρίβεια} τις θέσεις μας στον εχθρό. 48 δίς είπε το χοντροβενιζέλο έχουν οι Έλληνες στα στρώματα κι οι κλέφτες έκαναν ανάστα τα σπίτια κάθε βραδιά {μαζί με τους νοικοκύρηδες μπας κι ήταν αλήθεια αυτό κι οικονομούσαν κι οι ένοικοι του σπιτιού}. 

56. ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟ «Gay Pride»... του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη


Η μόνη παρέλαση που αποδέχεται αλλά και στηρίζει με ενθουσιασμό ο ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/και ποιος ξέρει τι άλλο είναι το Gay Pride. Γούστα είναι αυτά και δεν υπεισέρχομαι. Αν θέλουν ο Σκουρλέτης, ο Παπαδημούλης και τ’ άλλα παιδιά να γδυθούν, να πασαλειφτούν με χρυσόσκονη, να στολιστούν με φτερά και πούπουλα και να χορέψουν πάνω στο άρμα υπό τους ήχους των αειθαλών YMCA με χορηγία του Καμίνη, ποιος είμαι εγώ ο ουτιδανός για να τους εμποδίσω; Εχουν βέβαια ταύτιση απόψεων σε αυτό με άλλους κολοσσούς, όπως τον Μπουτάρη μπέη, που άμα του θίξεις τον Κεμάλ και τις πολιτικές ιδιορρυθμίες του, σφάζει στο γόνατο.

Στο πολιτικό τους DNA έχουν μια απέχθεια για τις Ενοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία, τις στολές, τα σύμβολα, την Εκκλησία, τις τελετές. Για οτιδήποτε εθνικό. Οσο κι αν προσπαθούν, στη χάση και τη φέξη, να υποδυθούν τους σώφρονες χαϊδεύοντας τον αστικό κόσμο, μόλις βρεθούν αντιμέτωποι με όλα αυτά που σιχαίνονται, βγαίνει στον βρόμικο αφρό η μηδενιστική απέχθειά τους. Ξεχνάει ο ανακυκλωμένος αριστεριστής τα χούγια του; Εμ, δεν τα ξεχνάει.