Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΟΠΑΔΟΣ Ή ΠΟΛΙΤΗΣ...; της Νατάσας Γεωργανάκη


ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;

Ένα από τα τιμήματα που πληρώνουμε για να είμαστε ελεύθεροι είναι κι η ατυχία να περιστοιχιζόμαστε από ανθρώπους κατώτερους που στην προσπάθειά τους να νοιώσουν καλύτερα κάνουν τα πάντα για να μας μειώσουν.

Χαμογέλασέ τους, και προχώρα παρακάτω...! 

Δεν πείθονται για το αντίθετο κι ούτε είναι άξιοι να συμπορευτούν μαζί σου στο μέλλον. Όση καλή διάθεση και να δείξεις στην προσπάθειά σου να τους μάθεις να λειτουργούν ελεύθερα και να πετούν με τα δικά τους φτερά, αυτοί θα κοιτούν πως να σε κάνουν να χάσεις τα δικά σου φτερά...!

Η ευθύνη της συλλογικότητας που νιώθεις είναι τελικά πολιτιστική διαστρέβλωση της ίδιας της φύσης σου και παραφροσύνη. Γιατί μπορεί οι άνθρωποι να είναι ίσοι απέναντι στο θεό τους, αλλά, ο ίδιος αυτός θεός, που μπορεί να είναι και η φύση στην εξελικτική της πορεία, δεν τους έκανε και ΟΜΟΙΟΥΣ ως προς το πνεύμα, τη διανόηση και την αντίληψη...! Αυτό είναι γεγονός και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει χωρίς να χρειαστεί τα κενά άλματα της επιστήμης...



Η πραγματική ευθύνη λοιπόν που σε καθοδηγεί, δεν μπορεί να μοιραστεί ούτε και να εκχωρηθεί σ΄ ένα σύνολο πολιτών. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ...!

Σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το λαό ή την Εκκλησία του Δήμου και πάρε την υπόθεση και την τύχη της πατρίδας σου, στα χέρια σου...!

Σταμάτα να κλαψουρίζεις σαν οπαδός που σε κατάντησαν για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντά, και γίνε ΠΟΛΙΤΗΣ για σένα΄, τα παιδιά και το μέλλον...!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...