Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΘΩΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. του Φαήλου Μ Κρανιδιώτη


Πόσο δεξιός, αληθινός κεντρώος, εν γένει μετέχων της εθνικής αστικής ιδεολογίας, ασχέτως επιμέρους διαφορών, μπορεί να είναι κάποιος που την ερχόμενη Κυριακή θα λειτουργήσει ως «χρήσιμος ηλίθιος» των Εξαρχείων;
Υπήρξαν τέτοιοι εντός Βουλής, που υποδύονται τους καθαρόαιμους πατριώτες, κι όμως στην προεδρική εκλογή γυαλίσανε τα παπούτσια του Τσίπρα και τώρα μιξοκλαίνε και παρακαλάνε ακόμη και με διαφημίσεις πως είναι χρήσιμοι κολαούζοι των συνιστωσών και να μην τους λησμονήσει ως «αναγκαίο καλό» ο πρόεδρος του Τόλιου και του τουλάχιστον ειλικρινούς οπαδού της δραχμής Λαπαβίτσα, που για την αντιμετώπιση των συνεπειών των μονομερών ενεργειών στον ανεφοδιασμό π.χ. με καύσιμα προτείνει περιορισμούς στην κυκλοφορία των Ι.Χ. Στο σπίτι όλοι, γενναίοι μου Βενεζουελιανοί της Λαϊκής Δημοκρατίας του Σκουρλέτη. Θα κυκλοφορούν μόνο ασθενοφόρα, τα περιπολικά της Λαϊκής Πολιτοφυλακής και το Lada που θα πηγαίνει τον Παπαδημούλη στον χρηματιστή του.

Την Κυριακή δεν θα υπάρχουν αθώοι δεξιοί, αμέτοχοι του αίματος, αν κάτσουν σπίτι τους ή ψηφίσουν όλο τσαντίλα τον πρόεδρα της Ξουλίδου ή τα παιδιά που φοράνε σβάστικες και χαιρετούν με τα χέρια ψηλά γιατί τους θυμίζει τον... Εμπεδοκλή κι όχι το NSDAP. Διότι τότε θα γίνει κάτι μαγικό και μάλιστα χωρίς μπέρτα, ημίψηλο καπέλο, λαγούς και χρωματιστά μαντίλια. Αυτοί που θα κάτσουν σπίτι τους αλλά κι αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν πούροι, καμαρωτοί κι όλο εκδικητική ζοχάδα εθνικιστικά ή άλλα οργίλα ψηφοδέλτια θα πετύχουν κάτι που ούτε ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ θα κατόρθωνε. Στον φάκελο θα βάζουν ΑΝ.ΕΛ. ή Χ.Α. και από την κάλπη θα βγαίνει ΣΥΡΙΖΑ, Εξάρχεια ξεγυρισμένα, όλο γινάτι για ιστορική ρεβάνς. Νεοκομμουνιστές, αντιεξουσιαστές όλο γινάτι κι εκδικητικότητα.

Οι εκλογές αυτές έχουν κι ένα σουρεαλιστικό χαρακτηριστικό. Μια μικρή μειοψηφία θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/Καπετάν Τόλιο για να υλοποιήσει το λαθρολάγνο, σοβιετικών εκφάνσεων, πρόγραμμά του, με μπόλικη σάλτσα αλλά και σκουληκιασμένο ψαχνό από αντεθνικές, αντιθρησκευτικές, φιλοσκοπιανές και φιλότουρκες συνιστώσες, με μίσος για τις Ενοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας, την Εκκλησία, με εκπεφρασμένες ξεκάθαρες θέσεις για αφοπλισμό, θεσμική επίθεση σε όλους τους πυλώνες της εθνικής αστικής συγκρότησης.
Οι δημοσκοπήσεις τους έχουν δώσει αέρα αλαζονείας και -εκτός από το ότι πουλάνε όλους τους «χρήσιμους ηλίθιους», αυτούς που τους έκαναν σέρβις στην προεδρική εκλογή- ταυτόχρονα αποπνέουν ρεβανσισμό. Νομίζουν ότι θα «σπάσουν» τη Συμφωνία της Βάρκιζας, πως θα επιβάλουν με την ψήφο και εξαρχειώτικες θεσμικές «μεταρρυθμίσεις» όσα έχασαν με τα όπλα απέναντι σε όλο τον αστικό κόσμο.Οποιος τους αβαντάρει, είτε διά πράξεως είτε διά παραλείψεως, είναι συνένοχος.

Η οικονομία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα βρει τον δρόμο της. Υπάρχουν όμως άλλα που δεν είναι αναστρέψιμα και αφορούν τη δημογραφική σύνθεση του λαού μας, την εθνική και κοινωνική συνοχή, την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια, θέσεις για το Μεταναστευτικό της ιδεοληπτικής ηγετικής ομάδας της Κουμουνδούρου που θα τινάξουν στον αέρα την ομοιογένεια της χώρας και θα δημιουργήσουν τεράστιους κινδύνους, συσσωρεύοντας στη χώρα την πρώτη ύλη της ισλαμικής τρομοκρατίας και αλλοιώνοντας την εικόνα των πόλεων και της υπαίθρου μας. Μόνοι ωφελημένοι, οι δουλέμποροι, η «μαύρη» εργασία, ο τουρκικός επεκτατισμός, οι προαγωγοί, οι μαστρωποί, οι λαθρέμποροι κι οι ναρκέμποροι.

Δεν μας φτάνει ο δράκος της ανεργίας, που τον παλεύουμε, για να μη διαλύσει σαν βόμβα την κοινωνική ειρήνη, θα τον ταΐσουμε από πάνω με μιλιούνια Ασιατών και Αφρικανών, σε βάρος των αληθινών προσφύγων, των θυμάτων της γενοκτονίας που τελούν οι τζιχαντιστές, για να αποδείξει η Ζωίτσα ότι είναι προοδευτικιά και κάργα διεθνίστρια. Διότι για το Δουβλίνο ΙΙ κ.λπ. κελαηδάνε. Μόλις όμως έρθει η κουβέντα στον φράκτη του Εβρου, τότε παθαίνουν κοκομπλόκο, τους πονάνε τα λαιμά τους κι αρχίζουν να το πηγαίνουν μέσω Λαμίας, αλλά, άμα βγάλεις τις φιοριτούρες, η θέση είναι μία, απλή και σαφής: Μπάστε, σκύλοι, αλέστε και φέρτε και τα σόγια σας. 

Κι έτσι αυτός που κόψανε τα κεφάλια στα παιδιά του κι έχει αληθινή ανάγκη βοήθειας κι ασύλου θα έχει ίση και όμοια μεταχείριση με τα επίδοξα βετέξ, κοινούς οικονομικούς μετανάστες κι ανάμεσά τους μια χαρά λούμπεν κι εγκληματικά στοιχεία, μειοψηφία αλλά ικανή να μας τινάξει στον αέρα την εθνική ασφάλεια. Τι του λείπει του ψωριάρη; Ταλιμπάν και τζιχντιστές, εκτός από την πέρλα και το μαργαριτάρι. Ομως όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στην αιωνιότητα και μπροστά στο να αποδείξει ο καταληψίας του λυκείου του αν είναι καλή μια κοινωνία «πολυπολιτισμική» κουρελού.
Γι' αυτό την Κυριακή, πριν τραβήξετε τη σκανδάλη και φύγει η ψήφος, που δεν γυρίζει πίσω, σκεφτείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...