Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ...! της Νατάσας Γεωργανάκη


Για πια ΕΛΠΙΔΑ μου μιλάτε σύντροφοι;...

Στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν τα πάντα. Και τα πάντα έχουν πελάτες - ψηφοφόρους, οι οποίοι πρόσφατα αυγάτεψαν και δεν πρέπει να μένουν παραπονεμένοι, γιατί θα φύγουν. Θέλουν παράσταση και πρέπει να την έχουν.

Υπάρχουν, Μαοϊκοί (της Χήρας του Μάο, αλλά και των αντιπάλων της), Σοσιαλδημοκράτες, Ανανεωτικοί, Ευρωκομμουνιστές, Τροτσκιστές, Νεομπολσεβίκοι Τριτοδιεθνιστές, Ελευθεριακοί, Γεροντοφρικιά, Αναρχομπάχαλοι, Οικολόγοι, Βαθυπασόκοι, Οπαδοί του Αλτουσέρ ( πριν πνίξει τη γυναίκα του αλλά και μετά), Αντάρτες Πόλεων (στα λόγια), Φίλοι του Γιωτόπουλου, Μακρή (θα τυπώσουμε μόνοι μας €), Αυλωνίτου (μη μιλάς κανένας σας), Γαϊτάνη (Ποια Μακεδονία; Των Σκοπιανών είναι...), ο Γλέζος και ο Πάντζας και φυσικά ο πολύς Μπαρουφάκης. Δηλαδή, όλα τα λουλούδια της Αριστεράς ανθίζουν σε αυτόν τον εύοσμο μπαξέ. 

Κάθε τόσο κάποιος εκπρόσωπος μιας συνιστώσας θα πρέπει να βγαίνει να κάνει το νούμερό του (τώρα που από μηδενικό έγινε νούμερο), για να ικανοποιεί το αντίστοιχο ακροατήριο αφελών που τον αναμένει, να τσιμπάνε οι αντίπαλοι, να του την πέφτουνε, να απαντά αυτός οργισμένα, να γίνεται μπαλαλάς, να είναι το κόμμα πρώτη είδηση στα δελτία, να πηγαίνουν όλοι στο ταμείο.

Πρόκειται για μια καλλιτεχνική εταιρία με πολλά είδη αριστερής μουσικής που τα υπηρετούν πολλά επί μέρους αριστερά γκρουπάκια....!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...